Skip to content Skip to footer

Despre bijuterii și modă

Și pentru că ne aflăm în aria modei, a frumuseții și a creativității, bijuteriile din sticlă de Murano sunt ingredientele pentru o ținută fresh și plină de personalitate. Suntem siguri că cei care au purtat măcar o dată bijuterii din sticlă de Murano, le-au simțit puterea și bogăția cu care se mândreau nobilii de pe vremuri. Aceste bijuterii pot cu ușurință da viață oricărui outfit datorită varietăților de modele și culori. Până și soarele pune în evidență aceste bijuterii într-un mod unic. În momentul în care razele pătrund în profunzimea mărgelelor, acestea capătă o strălucire care va atrage orice privire. Știm cu toții că e nevoie de pete de culoare în viața noastră, iar bijuteriile din sticlă de Murano sunt renumite pentru acest aspect. Cu această ocazie, ne-am gândit să venim cu câteva sfaturi ce implică combinarea acostor bijuterii în look-ul tău.
  1. Toate iubim celebra „ little black dress ” , e potrivită pentru orice ocazie, dar ce ai zice să o scoatem din monotonie? Încearcă să ii adaugi un set (colier, cercei, brățară) galben sau auriu, iar look-ul tău va prinde viață.
  2. Dacă ești iubitoare de bijuterii colorate, atunci încearcă un machiaj cât mai natural. Look-ul tău trebuie să aibe un echilibru.
  3. Ești genul care poartă bijuterii mici, discrete? În acest caz, pune accentul pe machiaj, în principiu pe machiajul ochilor.
  4. Și pentru că tot e vară și e despre culori și look-uri fresh, un alt sfat ar fi să folosești combinații de culori complementare. Încearcă: o pereche de cercei verzi cu un ruj roșu; un set de bijuterii galbene cu un machiaj violet; cercei roz cu un machiaj galben sau un set de bijuterii albe cu un ruj roșu.
  5. Vintage – un cuvânt și un stil nemuritor. Pentru genul acesta de look, folosește clasicul machiaj smokey cu cercei în stilul vintage.
  6. Iar dacă dorești un look mai modern, perechea de ochelari și cerceii rotunzi, voluminoși te vor ajuta.
  7. Vrei ceva mai mult de la look-ul tău? Încearcă un smokey eyes în nuanțe de maro și adaugă bijuterii în nuanțe de auriu.
Suntem diferite, fiecare are stilul propriu, iar asta ne face unice, frumoase, încrezătoare. Alege-ți accesoriile pe măsură cu bijuteriile din sticlă de Murano.

Lasă un comentariu

Best Choice for Creatives
This Pop-up Is Included in the Theme
Purchase Reprizo